lördag 31 januari 2009

En liten lägesrapport.
Det är fortfarande sjukstuga här hemma och jag har själv legat nerbäddad sedan i onsdags:(. Jag hade en jättetrevlig kväll i tisdags när jag och en väninna var på hotell Anglais och kollade in Your Wallpapers nya kollektion där de tagit in några kända svenska designers som fått designa egna tapeter. Och vilket lyckat resultat, visst kan jag erkänna att alla inte tilltalade mig personligen men det var en bred kollektion med hur många häftiga motiv som helst. Jag fick också möjlighet att prata med några av de designers vars tapeter jag gillade allra bäst. Det som är det roliga med dessa tapeter är att de alltid kommer att passa din vägg, de skräddarsys nämligen efter måtten på den tilltänkta väggen och motiven anpassar även därefter. Detta gör även att varje vägg blir unik och inte exakt likadan som den andra. Vissa motiv kan man dessutom färganpassa till sitt hem så det verkligen blir personligt och perfekt. Prislappen verkar ligga från 3-4000 kronor exkl moms och uppåt så det kan passa olika plånböcker.

Mina personliga favoriter var Lovisa Burfitt, Lisa Bengtsson, Beatrice Fägnell & Fabrikat och skulle med glädje tapetsera om här hemma med många av deras motiv. BILD:YOUR WALLPAPER/LOVISA BURFITT

1 kommentar:

Tingelings-Sofia sa...

Vilken härlig blogg du har. Jag har en tavla från Cassandra Rhodin som jag fick i bröllopspresent för fyra år sedan. Älskar den fortfarande, men en hel tapet med hennes motiv skulle nog bli förmycket för mig. Men måste gå in och ta en titt på Your Wallpapers nya kollektion.