måndag 31 mars 2008

BILDER: ÅSA/DESIGNDRÖMMAR
Barnrum
Jag gillar ju att inreda som ni nog förstår men min yngsta dotters rum är inte inrett ännu. Jag har många ideér men ändrar mig hela tiden och har svårt att bestämma mig för vilken stil hon ska få. Som det ser ut nu är det ganska färgglatt (till skillnad från hennes storasysters rum som är rosa/vitt), jag gillar Isabelle Norman Sällströms illustrationer www.isa.nu och har plockat ut några bilder ur hennes Zoo-ficka som hänger i en mobil tillsammans med lite annat smått och gott. Mairos barntyg Zoo hänger i fönstret och på väggen lyser Ikeas blommlampor. Jag gillar verkligen alla dessa detaljer men tillsammans i hennes rum känns det inte bra så nu måste jag snart bestämma mig för vilken stil hon ska få. Vad tycker ni?

6 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilket härligt gardintyg!!!

Kram Annica

Johi sa...

Fina små saker! Jag inredar barnrum för fullt, det blir rosa/rött/vitt till dottern. Många bilder kommer imorgon.

Mille sa...

Välj några huvudfärger att hålla dig till så det inte blir för spretigt. Håll rummet lekfullt men ändå så att du känner att det blir en snygg inredning. Vissa barnrum är rena färgkavalkaderna och det är inte alltid så lyckat, jag gillar inte heller när man berövat barnet alla färger och leksaker. Det ska synas vem som bor där och inbjuda till lek. Jag gillar gardinerna och din mobil. Varför inte utgåt från dessa, hitta fäger som är gemensamma och som får bli tongivande och satsa på matta och bäddning i de färgerna. Kanske en fondvägg eller väggmålning om väggarna känns för kala. Jag håller själv på med min sons rum, det är så roligt! Barnrum är nog det mest inspirerande! Lycka till, ser fram emot fler bilder!

Lotta sa...

Det ser fint ut!
Du kan ju försöka hålla dig till några färger kanske.. Nog för att det är fint med färgglada barnrum.

Jag har gjort en mobil till min son av de där små Ikea djuren som du har (+ några till) Han brister alltid ut i ett brett leende då han ligger på skötbordet och tittar på den! (han är 2,5 mån)
Ha en bra dag!
Kram, Lotta

Mamma Millan sa...

Så gulligt!!!!!!

~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~
¨¨¨¨¨¨¨¨¨`·.,(¯`·´¯)¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨(¯`·´¯).·´¨¨¨¨¨¨¨¨¨
~♥ W I T H`·.,.· L O V E ♥~
¨¨¨¨¨¨¨¨¨Mamma Millan¨¨¨¨¨¨¨¨
~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~

Designdrömmar sa...

Tack vad gulliga ni är som tipsar:-)

Kram Åsa