måndag 17 mars 2008
BILDER: ÅSA/DESIGNDRÖMMAR

Måndag.
Och sjuka barn, det blev mycket lek och bus idag. Min äldsta dotter har varit hemma från dagis och vi har tillbringat en stor del av dagen i hennes rum. Jag passade på att fotografera lite just därifrån och så här blev resultatet. Lite mörkt och regnigt ute så bilderna blev lite gråa men rummet är så rosa så det blir lite färg iallafall. De fina vimplarna är sydda av Bea/Beas barnslikheter. Går att köpa av henne genom hennes blogg www.beasbarnslikheter.blogspot.com

5 kommentarer:

Jes/Vita villa vila sa...

Vilket underbart flickrum! Härligt att hitta till din underbara blogg ☺ Hit kommer jag gärna igen!!!

Kram Jes ♥

Vita tankar sa...

Så fint i barnrummet! Vimplarna är superfina. Du tar snygga bilder *gillar*.

Kram

Mille sa...

Kvisten med fågeln, är det en väggdekoration eller har du målat själv på väggen? Är på jakt efter något liknande. Hittade en liknande på IKEA men den var inte kanon. Får väll måla själv innan det är färdigt.

Designdrömmar sa...

Vad kul med så många kommentarer,jag blir så glad när ni gillar det jag visar. Kvisten med fåglar och blad är en väggdekoration som jag köpt på Berry Details i Stockholm (älskar den butiken), den var lite svår att sätta upp utan att den blev förstörd så tanken är att jag ska måla den istället. Tror att den fanns att köpa på Mique också. Kul att ni gillar min blogg:-)

Kram Åsa

martina sa...

Vilket fint barnrum! Jättefina bilder du tagit!