måndag 23 juni 2008

Åter till vardagen.
Efter en skön helg med god mat och dryck hos svärföräldrarna på landet har då vardagen kommit åter. Jag undrar bara vart sommaren tog vägen? Längtar efter sol och värme så att vi kan vara ute och leka på dagarna, det blir så långtråkigt och gnälligt att vara inomhus. Min man går på semester om knappt två veckor så jag hoppas iallafall att det blir fint då. Här hemma har det hänt en hel del som jag inte hunnit fotografera, våra efterlängtade Eames stolar har stått här i ca 1 månad och min nya ögontavla av Olle Eksell har ramats in och hängts upp ungefär samtidigt mm mm. Det kommer nog upp här på bloggen inom kort. Idag får ni se en skymt av vårt lilla gäst/lekrum som inte riktigt är färdigt än men allt tar ju sådan tid ibland, speciellt sedan barnen har fått sommarlov. På bilden syns även en av de nya stolarna som jag är så glad över.

6 kommentarer:

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Åh, vad snyggt! Jag älskar grönt, och stolarna är ju bara så snygga! Det här med projekt inne med barnen som hjälper till (hmmm!) är inte alltid så lätt. Håller på att omorganisera garderober och byråer, och har fått hjälp av en klåfingrig trött tiomånaders idag!

Ha en fin måndag!

Kram Caroline

Isabelle sa...

Hej! Jättefint! Vilket spännande hem och hus ni verkar ha! Jag skulle precis gå in och skriva att jag gärna vill beställa mattan, men då sa min man att den nog lär gå sönder rätt fort eftersom vi har konstiga tunga altanstolar som man måste dra ut. Så jag väntar tills den dag vi har en finare grupp att sätta en matta under. Men tack ändå snälla du för erbjudandet. Hoppas ni får det trevligt här i piteland! kram isa

petrified in pink (Petra) sa...

Ser underbart ut med det gröna! Förstår vad du menar med att ha barnen inne... längtar också efter sol och värme men i ärlighetens namn nöjer jag mig med uppehåll och temperaturer som gör att man slipper mössan och dunjackan... Bor man i Sverige har man blivit van vid att inte begära för mycket.

Jag återkommer till dig snart ang. Keep Calm...

martina sa...

Lika fint som vanligt! Den stolen är en favorit, skulle gärna vilja ha dem i vardagsrummet men 8 stolar blir lite väl dyrt.

Diana sa...

Vad fint ni har det i lekrummet. Älskar ju grönt! Ser att du precis som jag tycker om Eames Eiffel stolar. Har funderat på dem till vår matplats men har kommit fram till att det kommer att se för rörigt ut med benen eftersom vår yta inte är så stor så jag satsar på en annan möbelklassiker, Jacobsen :D

Eksell är ju också makalöst duktig och tidlös formgivare!

Mamma sa...

Hej hej... kikar förbi. Vilken mysig sida du har med jättefina bilder. Jag kommer nog kika in igen.... :-)