tisdag 17 juni 2008

Vårt lilla allrum
En kudde hit eller dit märks väl inte, eller? Jag har iallafall köpt en ny när jag var i Barcelona, den som ligger längst fram hittade jag på Zara Home (som har så mycket fint till jättebra priser). Jag tycker att den blev så fin på soffan. Jag älskar den turkos/grön/blå färgen och så är den är fin till vår älsklingstapet. Tapeten fick vi upp ögonen för på vår resa till Mallorca -06 då vi bodde på hotell Esplendido (www.esplendidohotel.com) där den prydde en fondvägg i vårt hotellrum. Både jag och min man gillade den så när vi flyttade hit i april förra året så blev det en vägg med den i vårt lilla allrum/gästrum. Kan för övrigt varmt rekommendera det hotellet, superbra och jätteläckert. Svenskägt och med en frukost att längta efter. Dessutom väldigt bra med barn:-)

2 kommentarer:

Isabelle sa...

Hej! Vad roligt att du kikade in hos mig. Och pitebo också (en gång pitebo altid pitebo ;)
Vilken inspirerande sida du har! Och vad fint ni har det hemma. Måste fråga vart du hittat den otroligt fina matta som du hade i det tidigare inlägget. Är den i plast? En sån har jag letat efter.

Kram och godnatt från ett kvällsoligt norr!

Diana sa...

Å vad jag gillar modiga människor som vågar med tapeter! Har älskat palm tapeten sedan jag såg den första gången. Tyvärr passar den inte in hemma hos oss i detta hus men någon gång så...

Jättesnyggt hemma hos er! :D