tisdag 5 augusti 2008


Hemma igen...
Nu är semestern slut för denna gång och vi är hemma i ett REGNIGT Stockholm. Jag fattar inte hur det kan regna så mycket i augusti då det står sol och bad på mitt schema denna vecka:-( Ja, ja man får göra det bästa av situationen. Jag blev iallafall glad när jag kom hem och hade fått ett paket med posten som innehöll min efterlängtade Keep-Calm poster som jag beställt av Petra som har bloggen Petrified in pink, hon är så otroligt duktig och har massor av fina illustrationer som går att beställa. Den sitter numera på väggen i vår hall och blev verkligen fin där. Jag är så nöjd och glad.

4 kommentarer:

Petra sa...

Glad att den kom fram som den skulle! Vad fint det blev i er hall, ser så ljust och välkomnande ut! Tack för dina snälla ord, de värmer mycket i ett i övrigt väldigt kyligt land. Strumporna och mysdressen har åkt på idag och jag funderar till och med på att ta fram tofflorna här på landet (eller gömma mig en stund under täcket nu när pappa är hemma igen och kan vara med barnen en stund...) Kul att du gillar korten, väldigt bra att ha för oss småbarnsmammor, och andra också förstås! Vi hörs!

Kram Petra

martina sa...

Ser jättesnyggt ut, som resten av huset, är stolen från village, har varit sugen på den... men har ingen plats.

madde sa...

Den stolen har jag spanat på ett tag...så fin hall ni har :)

Caroline sa...

Ursnyggt!
Skulle känna mig väldigt välkommen om jag klev in i er fina hall! Har också funderat på en "keep calm....", men kan inte bestämma mig vilken färg. Man kan ju inte ha rosa som accent överallt!

Hoppas sommaren har varit bra!

Nu hojtar den lilla!

Kram Caroline