tisdag 23 september 2008


Nu har hösten kommit in i vårt vardagsrum.
Det känns lite vemodigt att det är höst men det är alltid kul att förnya vår älskade Eilersensoffa med nya kuddar. Denna höst fick det bli grönt som är temat. De gröna kuddarna kommer ifrån, Indiska, Lagerhaus & Hemtex och de andra som har varit med tidigare kommer från Ceannis, Dome, Indiska och Mairo.
TACK alla ni som varit inne och kommenterat mitt hem hos Design & Inredningsbloggen, jag blev helt matt när jag läste alla otroligt snälla kommentarer.

9 kommentarer:

Weronica - En mammas dag sa...

Du förtjänar alla fina kommentarer. Jag tycker mycket om din blogg! Snygga kuddar. Jag är också inne på grönt nu. I mitt arbetsrum kommer det att bli en grön koja med William Morris pilblad och jag vill att grönskan skall sprida sig även till de andra rummen.

Linda P sa...

Ja det är något speciellt med grönt! Själv kör jag lite grönt i köket just nu. Det piggar upp!

petrified in pink (Petra) sa...

Håller med Weronica - ta åt dig av alla kommenterar - du är värd dem alla, jag älskar ditt hem! Åh, vad härligt med lite grönt, den är så fin som accentfärg.

Tina på peppar och vanilj sa...

Grönt är en underbar färg, kan kännas lite mysig och höstig som hos dig just nu med de härliga kuddarna. Men grönt kan även kännas piggt fräscht när våren närmar sig! BRA FÄRG!

Ha det gott i ditt underbara hem!/Tina

http://myownhome.blogg.se sa...

Jag såg precis bilderna från ditt hem hos design & inredningsbloggen och du har verkligen fint! Du förtjänar definitivt massa fina kommentarer. :D

Anonym sa...

Jättefint! Får man fråga, var kommer den mönstrade kudden ifån? (Alltså, den som ligger mellan den beiga och den gröna kudden). Den var himlans fin!!

Anonym sa...

Hoppas att du förstod vilken jag menar. Den ser ut att gå i svart, vitt och grönt... =)

Designdrömmar sa...

Hej!
Vad snälla ni är=)
De avlånga kuddarna i grön/Beige/svart/vitt är köpta på Hemtex i somras.
Kram Åsa

Anonym sa...

Tack för ditt svar! Nu har jag varit och tittat i X antal Hemtex-butiker, men har inte sett ryken av den där fina kudden.... Fast det är klart, det var ju ett tag sedan du köpte den och nu har ju det nya höstsortimentet kommit in. Attans åxå! Jag gillade verkligen den! =D

Ha det bäst!

Kram
/Malin M