fredag 26 september 2008


Nypon.
I går gick vi på utflykt i skogen och plockade nyponkvistar, jag hade glömt handskar hemma så mina fingrar är lite ömma här och där idag. Båda tjejerna somnade lägligt på vägen hem så jag hann binda min krans som planerat. Tack vare alla taggar så fick det bli en ganska enkel variant med lite snöre som enda detalj. Det viktigaste är inte alltid att binda en perfekt krans utan (som i detta fall) att framhäva det vackra materialet.

8 kommentarer:

Weronica - En mammas dag sa...

Så vacker! Jag håller med om att det enkla oftast är det vackra. Ha en trevlig helg!

Tina på peppar och vanilj sa...

Vilka fina kort du visar! Det vackra finns som sagt oftast i enkelheten! Blev faktiskt lite sugen att fixa en krans själv nu... OM (ibland tappas inspirationen bort på vägen ju...)det blir så lovar jag att visa den hos mig;-)

Ha det gott!/Tina

Anonym sa...

Åh så fin! Ja, du har verkligen inspirerat mig att "använda naturens vackra" :-) Som nybliven tomtägare är det ju så enkelt att piffa till med det man har precis utanför dörren.

Hoppas tjejerna mår bra nu! Trevlig helg!

Kram Sanna

Lotten sa...

Men så fin den var! Mina barn har samlat ihop en hel stor hink full med ekollon.... jag funderar på att göra en krans av dem!

Handplockat sa...

Mums
de har verkligen lyckats
helsnyggt

*Du en liten Lördagsfråga*
fick länken till home sweet home fonten och det heter "freefonts" men just denna måste man köpa! betalade du med kort?och det var ok?

http://www.1001freefonts.com/fontslista

ha en toppen helg

c sa...

Vilken fin blogg!!

Gardenlife sa...

Vilken enkel fräsch krans..snyggt!
/Janne

Antikladan i Lilla Edet sa...

Vilken underbar lingonkrans. Måste erkänna: har aldrig sett någon förut (mer än konstgjorda), men den talade till mitt hjärta...
Hälsningar från Lilla Edet