torsdag 6 november 2008

En tillfällig lösning?
Så var det ju klart att Ikeas ram Ribba inte funkade till vår ballerina, varken 70x100 cm eller 50x70 cm. Nu sitter hon i en 50x70 cm ram men utan passepartout. Jag har inte bestämt mig för hur jag ska göra men det lutar åt att skära till en ny passepartout till denna då den befintliga täckte för mycket av motivet. Eller så får jag hitta en mellanstorlek någonstans. Vad tycker ni? (Som ni ser så har jag inte kommit så långt med mina bokstäver, de står huller om buller och väntar på målarfärg)

12 kommentarer:

Tilda sa...

Wow vad snyggt ni har det! :) Älskar bokstäverna och hon var ju fantastisk!
Vart kommer de ifrån? Bokstäverna och den tjusiga ballerinan?

Designdrömmar sa...

Hej Tilda!
Vad roligt att du hittat hit! Bokstäverna kommer från bl a www.blacknwhite.dk, Sally Ann och Cozy. Ballerinan är beställd från Rädda Barnens Designshop:-)
Kram Åsa

Anonym sa...

Hej!

Har en tjejkväll (improviserad!) hos min bästa vän där även min syster är, och bara njuter av gott vin och goda drinkar!!!!! ;)

Tavlan är så läcker, och pryder verkligen sin plats hos er! Bokstäverna har en mycket bra tillfällig plats. Det var ursnyggt!!!

Kram kram Caroline/drömlägenheten

j e n n y sa...

Hej!

å vad surt att bilden inte passade till passepartouten! ..har du kikat på clas ohlson? De har färdiga passepartouter till rimliga priser! Lycka till!

Anonym sa...

Vad pysslig du är Åsa!

Det ser fint ut.

Kram Anette

mia sa...

bloggade om denna häromdagen, jag är helt kär i Ballerina av Rhodin! har du köpt den hos Rädda Barnens webshop eller finns den på fler ställen?

Kram Mia

motvals sa...

Underbar tavla med tjusig ballerina! Var är den köpt?

Designdrömmar sa...

Hej Motvals!
Ballerinan kommer ifrån Rädda Barnens nätshop "design för barns rättigheter". De har väldigt fina saker, rekommenderas!
Kram Åsa

Maria sa...

Personligen tycker jag att en svart ram skulle göra sig ännu bättre för att få mer kontrast mellan motiv och ram.

petrified in pink (Petra) sa...

Åh, vad fint det trycket är, det ser så snyggt ut med bordet och bokstavscollaget tillsammans med mina favoritblommor, köpte också lite vita liljor som fredagsblomma och de börjar precis sprida sin ljuvliga doft omkring sig.

Lycka till med fotograferingen, skall bli spännande att se resultatet!

Mrs. b sa...

Vad fint det ser ut där! Både tavlan och bokstäverna!

pernilla sa...

hej!
jag tycker du ska gå upp till en 60x80ram och få en ny ppt tillskuren. svart ram, vit passepartout skulle bli snyggt.... för sånt fint motiv förtjänar ju en fin inramning! / pernilla