onsdag 19 november 2008

Färg.
Jag är ju lite kluven när det gäller färg. I mitt eget hem så hittar man en väldigt vit bas med några accentfärger och det är nog så jag vill ha det omkring mig. Men så ser jag dessa färgglada hem, riktiga färginjektioner och tycker att det är enormt uppfriskande. I detta hem föll jag för sovrummet där färgerna tilltalar mig väldigt mycket. En annan detalj som jag gillar är de fina sänglamporna som hänger fritt från taket, röda sladdar med nakna rena linjer och en glödlampa. Har många gånger tänkt på en liknande lösning i vårt sovrum här hemma men lösa sladdar och liknande har satt stopp för mina planer då jag helst vill att dessa inte ska synas. Men med lite eftertanke så har vi ju så här i vårt kök över vår köksö och där passar de fint:-) BILD: SKÖNA HEM

4 kommentarer:

Tjohalias blogg om inredning sa...

Jag har också en vit bas med accentfärger. Tycker det är snyggt med färg också, men på något sätt så känns det mer harmoniskt med färre färger. Kram Sandra

Mrs. b sa...

Jag tänker också likadant - har vit bas och vill ha lite färgklickar. Men så ser jag bilder på färgglada hem och blir förtjust i det med. Det är inte helt lätt att veta hur man vill ha det - inte för mig i alla fall :-)

Anonym sa...

Jag förstår dig precis, vi renoverar hemma just nu och det kommer att bli en bas med mycket vitt och svart men sen känner jag för att välja riktigt starka färger till som accenter. :)

Drömlägenheten/Caroline sa...

Och jag får hålla med jag med!!! Vitt, svart och brunt kommer att vara vår bas när vi är färdiga (när????!). Vita väggar, vita golv och bruna/vita/svarta möbler. Ursnyggt med starka accenter till!

Rolig idé med lamporna och de över er köksö är så snygga!

KRAM C!