tisdag 2 december 2008

Hemma hos våra vänner.
I fredags var vi bjudna på barnkalas hemma hos Sanna och hennes familj. De har flyttat in i ett supercharmigt hus som de renoverar och för varje gång jag kommer dit har hon målat och fixat något nytt. Nu var lilla allrummet på övervåningen klart där hon bl a gjort ett jättefint kollage med ramar och bokstäver. Det blev verkligen riktigt mysigt där. I lilla dotterns rum har hon sytt vimplar, kuddar, små söta hjärtan mm. Bilderna jag tog blev lite dåliga så jag utlovar fler bilder från fler rum efter nästa besök.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad mysigt där såg ut att vara!

martina sa...

Vilket fint hem dina vänner har! Hyllan med alla bokstäver och foto gillade jag skarpt. Har inte du också en sådan taklampa till din dotter?!

Mrs. b sa...

Svar ang. fotokurs: Jo, jag tycker kursen är bra! Det är ju så roligt när man får lära sig något nytt! Sen är det väl som vanligt att man måste igång med att testa teorin för att det ska sätta sig ordentligt - vilket inte är helt självklart nu när det dels är så mycket annat att göra och dels så mörkt mest hela tiden.

plingan sa...

Mitt första besök hos dig och jag gillar verkligen din blogg! Jättefina bilder och mycket inspiration. Tack! I´ll be back...

Anonym sa...

Oj, så mysiga rum!

Karin
Theasrum.blogg.se

agneta sa...

Men åh vilken trevlig blogg! Kul att jag hittade den! Dina flickors rum är verkligen jättefina!!!

mia sa...

Åh jag älskar myshörnan!

Kram Mia

HUSnrNIO sa...

Hon har det verkligen fint på tavellisterna. Inspirerande. Ha en trevlig måndag.