måndag 22 december 2008


Julklappar
Ikväll har jag varit på en liten shoppingtur och nu är äntligen alla årets julklappar inköpta och jag kan slappna av lite, på bilderna skymtas några av dem inslagna och klara. Årets kit köpte jag bl a på Panduro och sedan har jag klippt och klistrat. Jag tycker att det är väldigt roligt att slå in klapparna fint även om jag vet att de rivs upp i världens fart när de ska öppnas:)
Jag har fortfarande inte fått liv i min dator så bilderna de kommande dagarna kommer att vara lite si och så men nu vet jag iallafall vad felet är:) Här hemma har vi en liten magsjuk tjej, antagligen smittad av sin storasyster som var sjuk natten mot söndag så nu håller vi tummarna att det stannar där eftersom att vi ska ha gäster här på julafton. Förstår inte varför det skulle vara nödvändigt att få det en andra sväng efter bara en veckas vila:( Nu ska jag gå och lägga mig då man aldrig vet hur natten kommer att se ut med sjuka barn i huset. Vi ses imorgon!

4 kommentarer:

Mrs. b sa...

Vilka fina paket!
Känner igen det där... lillasyster har varit lite halvskum idag, så vi väntar med "spänning" om det kommer nåt utbrott i form av magsjuka (igen). Har vi tur så är det bara lite förkylning.
Krya på er & ha en riktigt skön julhelg!

Tina på Peppar och Vanilj sa...

Vilka fina paket!Jag hållar med om att det är kul att fixa fina paket trots att det ska slitas upp i ett nyfiket huj... :D

Stor julkram // Tina

Mamamekko / Vit design sa...

jättefina paket verkligen!
Ha en riktigt god jul nu!
kram

Tjohalias blogg om inredning sa...

Jag hoppas att de kryar på sig!

Lovar att skriva en recension under januari. Ha en riktigt God Jul! Kram Sandra