tisdag 9 december 2008

Pyssel.
Jag är i vanliga fall en väldigt pysslig tjej och brukar hinna med det mesta innan jul men i år vet jag inte vad som hänt. Vart tar all tid vägen? Jag har inte ens varit in till stan och tittat på juldekorationer i år, inte heller beställt mina julkort som varit planerade sedan mitten av november (fotona är tagna). Jag brukade tillverka mina julkort själv. Inte ett paket är inslaget, bara något enstaka inhandlade. Jag har pyntat och gjort fint här hemma men inget är fotograferat. Vad hände? Just det jag har ju två små söta döttrar som jag lägger min tid på och på kvällarna de senaste dagarna så har jag suttit vid datorn och fixat med ett litet projekt jag har på gång inför helgen. Jag har ju faktiskt två veckor på mig att fixa det där sista så det ska nog bli riktigt riktigt julfint och ordnat här i år också trots allt:) Den härliga julpysselbilden kommer från LivingEtc.

2 kommentarer:

Anna sa...

Hej, hittade hit till din superhärliga blogg och vad fint och mysigt ni verkar ha hemma, ME LIKE. Jag återkommer snart igen, kika gärna in hos mig. Kram Anna :)

Olivia sa...

Ja, pyssla är kul!
Kul att titta in på din blogg, som vanligt. Jag tror att jag kikar in hos dig varje dag. Du har alltid någonting posetivt att dela med dig så jag kan inte låta bli att läsa.

Kram Olivia på Fialotta Larsson!