tisdag 20 januari 2009


Vit TV
Här kommer en liten glimt av vår nya TV som jag utlovat i ett tidigare inlägg, ja det blev så klart en vit. Tyvärr var högtalarna till hemmabiosystemet lite större än jag trodde men de får duga eftersom att de också är vita. Nu är nästa steg att gömma den fula digitalboxen som inte är lika snygg I övrigt är jag jättenöjd. Fler bilder kommer vid ett annat tillfälle då jag fått igång min dator igen.

11 kommentarer:

Mamamekko / Vit design sa...

Så snygg!
Vill också ha en vit teve... Var kommer er supersnygga tvbänk ifrån? En sån vill jag ha!!!
kram

purple area sa...

Snyggt, vit tv var en bra idé ihop med den tv-bänken!!

...å lilla Vicke vire sa...

Kul att se en vit tv i ett hem, har bara sett i elbutiken och där ser det nästan konstigt ut för den sticker ut så mot allt svart. Men det blev snyggt och fräscht. Vi är på gång att köpa tv och då blir det definitivt en vit!!!
Kram
Victoria

BlomsterDesign sa...

Visst är dem snygga, jag har en likadan tv =) men inga högtalare än.. funderade på dem ni har, för dem måste ju vara vita dem också... är de bra ljud i dem tycker du?
Kram elli

Fanny och Marcus sa...

Wohoo, den TV'n har vi också ocj jag älskar den! /Fanny

Anna- Hundra kvadrat sa...

Visst är det snyggt med vit tv! Kika in på min blogg så får du se min vita tv som vi köpte i december. Supersnygg den med!

Tjohalia sa...

Vad snyggt den passar in inredningen! Kram Sandra

Designdrömmar sa...

Tack för alla hälsningar, vi är jättenöjda med vår nya tv, vi har inte riktigt hunnit med att titta på så många filmer så hemmabiosystemet har vi inte testat ordentligt ännu. Men tv ljudet är bra.
Tv bänken kommer från Ikea men fanns endast i deras sortiment en kort period vi köpte vår 2004-2005.
Kram Åsa

Jennifer Ramos sa...

Thats what I need to purchase ...its so much nicer and simple looking then the older models of television .


Jen Ramos

'Cards & Prints You'll Love...'
www.madebygirl.com
madebygirl.blogspot.com

emelie sa...

jag har också den tv:n.. förstår inte vad du behöver boxen till? går det inte o stoppa in kortet i tv:n? det är väl inbyggd digitalbox?=)

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色