torsdag 5 februari 2009

Kavindra
Den har förekommit på bloggar en tid men det kanske finns de som inte sett den - Kavindra serien som Lisa Bengtsson designat för Indiska. Jag köpte mina stora koppar och skålar igår och har nu druckit min första latte i dem och jag är så nöjd. För er som inte sett dem, skynda till Indiska och fynda för jag antar att de lär sälja slut snabbt som tusan.

7 kommentarer:

fyraihuset sa...

Jag tycker de ar himla vackra, maste kika nar jag hinner. tycker du det funkar att dricka kaffe ur kopparna? jag tycker annars att indiskas koppar brukar vara lite tunga.

/Nina

Anonym sa...

Visst är det en fantastisk mönstervärld. Nya kuddar i soffan? Det låter mycket spännande! Jag ser fram emot att få se :)

lugnet sa...

Visst är dom vackra! Jag gillar hennes produkter jättemycket! Var nyligen på Möbelmässan och där fanns mycket fint! Fin blogg du har!
// Ulrica

Mrs. b sa...

Visst har dom synts i bloggsvängen, men det gör ju dom inte mindre finare för det! Själv har jag ännu inte hunnit se dom live.

Drömlägenheten/Caroline sa...

Håller med Mrs.B!!! ;)

Själv köpte jag två muggar idag, och bara älskar de!!!!!

Ha en fin fredag!

Kram Caroline

Anonym sa...

Jag surfar runt och ser att Russinnet har fått in Familjealmanackan från Kleveland Ord igen med 25 % rabatt. Kanske något att kolla upp om du inte redan har shoppat den? Trevlig helg!

Sofia sa...

¨Jätte söt kopp!! (:
kika gärna in i min blogg; www.chicflia.blogg.se