måndag 30 mars 2009


Snow
Blev förälskad i detta skåp men med täckta dörrar när jag såg det i några grannars hus igår kväll. Hela Snowserien från Asplunds är väldigt snygg men detta skåp har jag inte sett live förut och det var verkligen en fullträff. De kommer att passa som handen i handsken i vårt nya hus. Ska berätta mer om det snart:) BILDER: ASPLUNDS & SKÖNA HEM.

7 kommentarer:

purple area sa...

Håller med, det är ursnyggt!

Marie sa...

Fortsätter att kika in på din blogg Åsa, den ger massor av tips! Vi är också i flytt-tagen och har ett nytt stort hus att fylla! Så jag tackar för all inspiration man kan få.

Kram Marie
(blogg: modernafamiljen.se)

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Spännande!!!

Snacka om cliffhanger!

;) Kram!

mamamekko sa...

Ja hela snöserien är jag förälskad i. :) Vet inte om ja frågat förut, men du har en oerhört inpirerande blogg och ett jättefint hem, tänkte om jag kunde låna några av dina bilder och visa på min blogg? (länkar såklart till din blogg)

Kram Angelica

Zun sa...

Hej Åsa! Hittade hit efter tips från en gammal klasskompis. Vilken finfin blogg du har och ert hem verkar vara helt zunderbart!

/Zun (Ulrika från parallellklassen i högstadiet ;-)

KusinMarie sa...

...men käre kusin, är ni i flyttartagen??? Nu blev jag gränslöst nyfiken!!!
Hoppas att det går bra att vara arbetande mamma...det är en jäkla omställning!
Kramar

Mia sa...

Jag älskar tallrikar på väggen ^^ Om man gör det rätt kan det bli hur snyggt som helst, men om man inte vet vad man håller på med kan det lätt sluta upp med att se ut som ett mormorshus från 30-talet O.o