måndag 2 november 2009


Vi bygger hus
Efter den antagligen längsta pausen någonsin kommer nu en liten skymt av vårt blivande hem. Fasadbilderna är tagna i somras så det har hänt väldigt mycket sedan dess. De invändiga bilderna tog jag förra veckan då vi fick chansen att kika in i huset, tyvärr var ljuset väldigt dåligt så ni får ha överseende med de dåliga bilderna. Just nu håller jag som bäst på att planera de invändiga inredningsdetaljerna som jag tycker är det allra roligaste. Jag kommer att dela med mig av alla detaljer på vägen. Det närmar sig inflytt nu, tillträde december:)

5 kommentarer:

j e n n y sa...

Oj, nytt hus på G!? Så spännande!! Jättekul att se att du är tillbaka igen - ser verkligen fram emot att se hur arbetet framskrider med ert nya hem!! Lycka till!

Anonym sa...

Vad glad jag är att du e tillbaka. Du har en fantastisk stil och jag hoppas fler inredningsbilder kommer snart!

Eva B sa...

Oj Åsa vad spännande! Det ser ut att bli ett stort hus, å det ser supersnyggt ut! Jag är så klart nyfiken på vad ni valt för panel (för det ser ut att bli trä..?) eftersom vi håller på att byta vår befintliga! Skoj att du är tillbax! Kramen!

Mrs. b sa...

Vad spännande - ser fram emot inredning då! :-)

Anonym sa...

Nämen ett husbygge på gång, vad roligt och det ser ju riktigt STORT ut! Jag trodde ju att du hade lagt ner bloggen så sökte jag precis på "julkrans" och hamnade här =) Jag bloggar på fortf men inläggen handlar mest om Inez... KRAM Martina på skepparegatan