tisdag 2 oktober 2012

MÖNSTER


Efter dagar i visningslägenheterna är de nu klara för fotografering och visning. Mönster i mix och starka färger dominerar den ena och en betydligt lugnare mer klassisk stil råder i den andra. Här kommer ett litet smakprov.

Vi har haft min äldsta barndomsvän och hennes man på besök här i helgen och det har varit fantastiskt roligt. Dagarna har fyllts av shopping, skratt och god mat och dryck. Dagarna går bara så fort när man har trevligt och nu är det redan tisdag. Jag har äntligen kommit igång med min träning igen och både i fredags och idag tog jag mig till gymmet för spinningpass. Nu kör jag har jag tänkt och det ska bli så kul att starta igång ordentligt.

Imorgon tar jag nya tag och då får även mina småtjejer följa med till gymmet då det visade sig att där fanns ett "lekland" som heter duga, fotade, visade och det blev tummen upp från de små också. Perfekt:)

Nu behöver en trött mamma sova lite, så godnatt.


SOV GOTT


2 kommentarer:

linda sa...

Hej!

Jag undrar hur du gick tillväga för att bli inredningsstylist? Blev jätte inspirerad av dina hemma inredningar. Otroligt vackert.

Mvh
Linda

Designdrömmar sa...

Hej Linda,
Jag är i grunden utbildad florist och i den utbildningen har jag läst både färg/form samt exponering/skyltning. Utöver det har jag gått div inredningskurser samt kurser i butiksskyltning och arbetat med skyltning i butik sedan år 2000. Vad roligt att jag har inspirerat dig.

Hälsningar Åsa