tisdag 6 maj 2008

Min spegel.
Efter att ha stått i vårt förrråd i några år har jag nu bestämt mig för att hänga upp min gamla spegel som jag ropade in på auktion i början av 90-talet. Den har en vacker guld/grön färg som nu ska ersättas av vitt, ja det är mycket vitt just nu men hellre målar jag om lite möbler så att de kommer till användning än att de ska stå och damma i förrådet. På denna bild har jag redan börjat måla lite och snart är den färdig. Spegeln ska hänga i min dotters rum som går i lite gammeldags stil. Jag hoppas att den ska passa fint när den blir färdig. I morgon kommer dessutom hennes nya säng, hennes snälla mormor och morfar har skickat den ifrån Norrbotten och även den ska målas vit, jag ska ta ett före och efter kort så får ni se den. I morgon kommer före kortet:-)

5 kommentarer:

Annika sa...

Vilken fin blogg du har! Hittade hit via En mammas dag - Weronica. Alltid roligt att upptäcka nya inredningsbloggar! Nu ska jag kika lite mer! Ha en fin dag!

Tjohalia sa...

Gamla speglar är så vackra! Håller med dig att det är bättre att måla om och använda än att det ligger kvar i förrådet. Vitt är ju så snyggt dessutom, kram Sandra

Elin, elinphoto.se sa...

Vad spännande med dina projekt, då bara måste jag ju komma tillbaka för att se hur det blev :-))!

Trevlig blogg!

Caroline sa...

Hej!
Vilken härlig och inspirerande blogg du har! Och vackert hem! Har förstått på dina inlägg att du har två döttrar tätt, precis som jag! Min äldsta är två år (feb-06) och min yngsta nio månader (aug-07). Vi håller på att sakta sakta renovera vår underbara hyreslägenhet som kommer att bli ett drömboende, så det är roligt att ha hittat hit till din fina blogg! Du hamnar på min favoritlista :)

Må så gott//Caroline

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色