måndag 19 maj 2008
Nu har tjejernas sängar kommit på plats.
Jag har inte gjort annat än att måla den senaste tiden, jag är så otroligt trött på det nu. Tack och lov är jag snart klar med mina måleriprojekt. Det ena var min dotters säng som jag och min mamma lutade av i början av 90-talet, sedan dess har den stått i mina föräldrars förråd och väntat. En gång i tiden snickrade min farmors farfar ihop den och nu är den åter i bruk. Det känns extra kul att den har en historia i släkten. Fick ta en bild i all hast som inte blev så bra men man ser lite iaf.
Min lilla tjej har fått ärva storasysters spjälsäng men har fått nya sängkläder som jag sytt av hennes gamla gardiner som gav mig huvudvärk, de passar bättre i sängen. De blev även till lite vimplar som hänger i hennes tak.

7 kommentarer:

Caroline sa...

Men vad fint!!!!! Ursött.Vad roligt att det är lite historia bakom sängen. Vill också sy vimplar som jag har sett lite varstans. Tyg har jag massor!!! Har du en liten lugn och beskedlig bebis? Vi fick sänka spjälisen när Ellen var drygt fem månader. Hon är galen, har nu nio och en halv månad gammal börjat öva på att gå!
Och nu skrev jag massor om mig! Vill även säga att jag blir inspirerad av ditt målande, har några projekt som skall bli vita. Förhoppningsvis snart!

Må så gott//Caroline

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Sängen är så underbart fin!!! Älskar dessutom möbler med en historia så det var roligt att få höra om sängens historia!

Kram Annica

Crazy and Daisy sa...

Kikade in från inredningsbloggen. Vilken underbar säng!! De är ovanliga att se nuförtiden.
Den blev jättebra i vitt.
I den sover du nog ljuvligt*L*.

Kram

C´est la vie sa...

Även jag älskar möbler med historia. Det blev otroligt fint!
Må gott, Lina

martina sa...

Söt säng och fina vimplar du gjort!

Efwa drömmer om Provence sa...

Vad fin sängen blev. Jag håller med. Bättre att måla möbler än att de inte alls används.

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風