måndag 19 maj 2008




Nu har tjejernas sängar kommit på plats.
Jag har inte gjort annat än att måla den senaste tiden, jag är så otroligt trött på det nu. Tack och lov är jag snart klar med mina måleriprojekt. Det ena var min dotters säng som jag och min mamma lutade av i början av 90-talet, sedan dess har den stått i mina föräldrars förråd och väntat. En gång i tiden snickrade min farmors farfar ihop den och nu är den åter i bruk. Det känns extra kul att den har en historia i släkten. Fick ta en bild i all hast som inte blev så bra men man ser lite iaf.
Min lilla tjej har fått ärva storasysters spjälsäng men har fått nya sängkläder som jag sytt av hennes gamla gardiner som gav mig huvudvärk, de passar bättre i sängen. De blev även till lite vimplar som hänger i hennes tak.

6 kommentarer:

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Men vad fint!!!!! Ursött.Vad roligt att det är lite historia bakom sängen. Vill också sy vimplar som jag har sett lite varstans. Tyg har jag massor!!! Har du en liten lugn och beskedlig bebis? Vi fick sänka spjälisen när Ellen var drygt fem månader. Hon är galen, har nu nio och en halv månad gammal börjat öva på att gå!
Och nu skrev jag massor om mig! Vill även säga att jag blir inspirerad av ditt målande, har några projekt som skall bli vita. Förhoppningsvis snart!

Må så gott//Caroline

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Sängen är så underbart fin!!! Älskar dessutom möbler med en historia så det var roligt att få höra om sängens historia!

Kram Annica

Crazy and Daisy sa...

Kikade in från inredningsbloggen. Vilken underbar säng!! De är ovanliga att se nuförtiden.
Den blev jättebra i vitt.
I den sover du nog ljuvligt*L*.

Kram

Lina ♥ C´est la vie sa...

Även jag älskar möbler med historia. Det blev otroligt fint!
Må gott, Lina

martina sa...

Söt säng och fina vimplar du gjort!

Efwa sa...

Vad fin sängen blev. Jag håller med. Bättre att måla möbler än att de inte alls används.