söndag 20 juli 2008Semester...
Nu har vi redan avverkat 2 veckor av vår semester och tiden bara springer iväg, vi har åkt upp till mina föräldrar i Piteå och bor i "vår" lilla stuga här. Det är så mysigt att vara här och så otroligt avkopplande. Jag som hade trott att jag skulle ha tid att blogga varje vecka inser nu mitt misstag, jag har inte heller hunnit läsa mina favoritbloggar:-(. Vi har haft besök av kompisar från Stockholm och suttit uppe länge på kvällarna och ätit goda middagar och druckit gott vin och på dagarna har vi varit ute på stranden och lekt med barnen. Jag längtar inte det minsta efter att åka hem till stan igen. Jag kommer att visa lite bilder från vår stuga i nästa inlägg men ska först ta lite foton där vilket jag inte heller har haft tid till ännu. Innan vi åkte från Stockholm tog jag dessa bilder på vår altan som för dagen hade fått ett grönt inslag.

3 kommentarer:

Petra sa...

Skönt att höra att du slappnar av på din semester, även jag har börjat så sakteliga att slappna av även om inte semestern officiellt började förrän idag eftersom min man var bortrest förra veckan. Bara så du inte tror att jag har glömt dig så har jag idag packat din poster och skall posta den så fort jag kommer in till stan (är på landet denna veckan).

Ha' en fortsatt härlig sommar!

Frida sa...

Vilken fin altan ni har!

martina sa...

Nämen Åsa kul att kolla in hos dig och se att du lagt till mig på dina fovorit bloggar! Men du jag saknar lite nya inlägg från dig!
Kram