måndag 15 september 2008Bakverk.
Idag har jag varit hemma med båda mina barn. Min äldsta dotter har fått vattkoppor så det lär bli många fler dagar hemma innan hon går till förskolan igen. När vi är hemma allihopa brukar vi alltid baka och så även idag. Idag blev det favoriten chokladbollar:-), jag har inte laddat batteriet i kameran så detta var så nära jag kunde komma med de bilder jag hade på våra bakverk. Vi får se hur många inlägg jag hinner med i veckan men går allt som idag lär jag nog vara här som vanligt.

5 kommentarer:

hannas form sa...

Å, TACK SÖTA du!!!Nu blev jag GLAD!!!!

KRAMMMMM
Hanna

Nu ska jag kika mer på din blogg!

Nina. sa...

Vilken underbar blogg! :)

Drömlägenheten/Caroline sa...

Gott gott! Här är det bara se men inte smaka...... :(!

Mysigt att baka tillsamans alla!

/C!

Anonym sa...

Ville bara säga hej och berätta att jag hittade hit för första gången idag! Blev jätteglad, för din blogg var då helt fantastiskt! Har nu suttit och läst igenom alla dina inlägg! Stort tack för inspirationen! Du har grym smak! Väldigt, väldigt lik min ;-) Jag är så glad att jag hittat en ny favoritblogg!! Hit kommer jag återvända ofta, ofta!

Ha det underbart!

Kram från Malin M

Designdrömmar sa...

Tack snälla ni för era gulliga kommentarer, vad roligt att ni blir fler som hittar hit.Och att jag hamnar i kategorin favoritblogg är ju helt underbart, tack snälla Malin:-)

Kramar från Åsa