måndag 15 september 2008

Nu har jag funderat lite efter att ha fått en utmärkelse av Caroline/Drömlägenheten. De 5 bloggar "that makes my day" är:

Petrified in pink: En tjej med otrolig talang och känsla för form. Öppnar inom kort sin webbshop som jag längtar efter att få shoppa loss i. Alltid roligt att läsa hennes inlägg där hon skriver om sina designprojekt samt sin familjs vardag. Duktig på att fotografera och har sååå snygg layout på sin sida.

Isa: En av de första bloggar jag kom i kontakt med. Isabelle skriver med glimten i ögat om sig och sin familj och jag blir alltid glad när jag besöker henne. Driver Isa Form som där man kan hitta fantastiska saker till sitt hem. Fantastisk duktig på grafisk design.

En mammas dag : Weronica: Inspirerande blogg på många plan, Weronica skriver om mode, inredning, skönhet mm. Bygger sitt drömhus och låter oss följa med på den resan. En blogg som även är väldigt snygg att titta på.

WoopsieDaisy: Om man vill bli inspirerad ska man titta in till Mikaela som är jätteduktig på fotografering och Scrapping, en blogg som gör mig glad. Jag går för tillfället hennes Photoshopkurs där jag försöker lära mig lite mer om Photoshop - rekommenderas varmt.

Hannas Form: Hanna tar så vackra bilder och inspirerar mig väldigt mycket med sina vackra möbler och detaljer. Blogginlägg som är värda att vänta på.

3 kommentarer:

petrified in pink (Petra) sa...

Underbara Åsa! Tusen tack för den fina utmärkelsen, och du har skrivit så fint så jag blir alldeles rörd. Ser att du verkligen kommit igång med digiscrappandet, jag sa ju att det skulle vara beroendeframkallande;-) Det du har gjort hittills ser jättefint ut, och jag ser fram emot att se mer. Du vet att det är ömsesidigt, din blogg har snabbt blivit en av mina riktiga favoriter. Måste säga att du har enormt bra smak eftersom de andra tjejerna är några utav mina absoluta favoriter också. Dessutom en ny blogg för mig, Hannas Form, det skall bli spännande att bekanta sig med den. Än en gång, tusen tack för de gulliga orden! Kramar i massor från Petra

Isabelle sa...

Åh vad glad jag blev nu! Tack snälla! Jag har inte publicerat något favoritlista, men skulle jag göra det skulle du vara med på den. Du har en otroligt inspirerande blogg och ett ursnyggt hem! Tack igen! Kramar från mig!

Weronica - En mammas dag sa...

Tack! Vad glad jag blir! Det är alltid roligt att få uppskattning. Jag tycker också mycket om din blogg. Keep up!