onsdag 26 november 2008

Bad
I dag visar jag en glimt ur vårt badrum. Här spenderar vi långa mornar i badkaret varje dag, barnen sitter och plaskar hur länge som helst (enda sättet att själv hinna göra sig iordning). Både stegen och lyktorna köpte jag innan vi flyttade in i huset och hoppades att de skulle finna sin plats. Lyktan får ibland stå i vårt sovrum men just har den fått flytta till badet. Imorgon hoppas jag att ljuset är med mig då jag tänkte fotografera lite mer i detta tema. Nu är det sovdags för en trött Åsa som imorgon kväll ska gå ut på en välförtjänt tjejkväll på stan:-)

10 kommentarer:

Anonym sa...

ÅH, mysigt med tjejkväll!!

Den där lyktan är sååå fin. Jag har gått och spånat på den under en längre tid och tänkte faktiskt slå till på den imorgon! Blev lite förvånad när jag nyss såg den i din blogg!

Vi har verkligen väldigt lik smak!!!

Ha det gott!

/Malin M

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Hej! Vilken fin blogg och vilket vackert hem!!! Badrummet verkar riktigt tjusigt!!!Vill ju se meeera!!! //Linda

Tjohalias blogg om inredning sa...

Åh vilket underbart badrum ni har! Lyktan och stegen är hur fina som helst. Kram Sandra

Anonym sa...

Du har ett MYCKET vackert och elegant hem! Det är med nöje jag läser din blogg varje dag. //K

Lotten sa...

Vad fint det ser ut i ert badrum med ;-) Lyktan är ju jättefin!

Kram Lotten

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilka fina detaljer! Ljuslyktan är superfin!

Kram Annica

mia sa...

Lyktan var ju hur fin som helst!

Kram Mia

martina sa...

Ser jättefint ut, du tar så bra bilder! Jag skulle gärna både ha badkar och en stor ljuslykta i vårt badrum men vårt är så otroligt litet. På sikt ska vi renovera i källaren och då kommer jag få ett badkar =) men det lär dröja!

angelica svensson sa...

hej! många har redan kommenterat din lykta på toaletten men jag hittar ingenstans var denna är inköpt? undrar jättemycket för jag vill köpa en sådan. förresten läser jag din jättefina blogg varje dag, flera gånger om dagen för att kolla efter uppdateringar. //angelica

Designdrömmar sa...

Hej,
Tack för alla snälla kommentarer från er alla:)

Svar till Angelica:
Jag har köpt lyktorna på Indiska för ca 2,5 år sedan men de finns fortfarande i deras sortiment och de är verkligen superfina, jag är jättenöjd med mina. Jag tror att de kostar ca 700 kr. Vad roligt att du gillar min blogg jag blev jätteglad när jag läste din hälsning.
Kram Åsa