måndag 24 november 2008

Sovrum.
Jag har visat vårt sovrum i ett tidigare inlägg men då från endast en vinkel, denna bild är tagen från huvudändan på sängen och ner mot vårt lilla sideboard som slukar massor med saker. I sovrummet får även en av våra Eames stolar som inte ryms runt bordet plats. Hjärtat i sten kommer från vår resa och köptes på Haiti. Det blev den enda souveniren på hela resan och den hittade genast sin plats ovanpå några böcker. På golvet ser ni även vår "nya" matta som jag fyndade för några månader sedan.

9 kommentarer:

mia sa...

Åh vad roligt att få kika in hemma hos dig!

Kram Mia

Annika sa...

Får jag lov att fråga vad det är för slags sidobord - verkar super och inte allt för djupt...behöver ett smalt sådant! TACK för en trevlig blogg!

j e n n y sa...

Ååh så fint sovrum ni har! Det är verkligen husets svåraste rum tycker jag.. Jag har inte ens börjat fundera över hur jag ska inreda vårt sovrum! Men nu fick jag ju lite fin inspiration! ;) Ert sideboard var ju superfint . får man fråga var det kommer ifrån!?? Jag älskar förvaring och när den är så snygg är det ju 5 stora plus!!

Designdrömmar sa...

Hejsan,

Tack för era snälla kommentarer:-)

Sideboardet är tillverkat av två stycken köksöverskåp från Ikea (Faktum 80x92cm med lucka Abstrakt vit) som vi har satt ihop och skruvat fast i väggen. De står även på ben som också de är från Ikea (Capita, låga). På sideboardet har vi lagt en glasskiva som vi måttbeställt från ett glasmästeri.
Vad kul att ni tyckte om det, vi är supernöjda och köpte det faktiskt till vår förra lägenhet där det stod i hallen, det rymmer väldigt mycket.
Kram Åsa

Drömlägenheten/Caroline sa...

Så snyggt och fräscht!

Hoppas kaffestunden igår var till belåtenhet! De små stunderna ifred är guld värt. Att vara hemma med barnen är ju såklart supermysigt, men en liten paus på en halvtimme kan vara precis det man behöver!!

Kram caroline

Sofie sa...

Åhh vad fint sovrum ni har! Får man fråga vart du köpt brickan som hänger på väggen?! Är på jakt efter en liknande :-)

Kram Sofie

Jenny sa...

Åhh, sån tur. Har själv haft funderingar på göra ett sånt sideboard och ha det på kontoret. Var inte alls säker på om det skulle bli snyggt men nu har jag ju få fått se det "live". Grymt snygg, då var det bara övertalningen kvar.. :)

Har föresten en tävling på gång på min blogg om ett presentkort på en canvastavla. Välkommen in och tävla!

Kram Jenny

Designdrömmar sa...

Hej Sofie,
Brickan har vi köpt på R.O.O.M i Stockholm för ca 3 år sedan men jag vet att det finns liknande på tex Spiti och Boheme.
Vad kul att du tyckte om den.
Kram Åsa

Anonym sa...

Vilket fint och rofyllt sovrum. Jättefint med brickan på väggen! Ger en liten orientalist touch till det i övrigt vita och moderna.

Jag älskar verkligen din blogg och har så gjort från första gången jag snubblade in på din sida!

Kram

Malin M