onsdag 31 december 2008

Gott nytt år!
Jag vill önska er alla ett gott nytt år, själv är jag ute på landet med familjen och vi kommer att ha en lugn och skön nyårsafton med god mat och dryck. Bordet kommer att dukas i festens tecken med guld och silverpyssel som vi har tillverkat tillsammans med barnen:)
tv4.se tipsar jag om dukning, kika in och få lite tips!
GOTT NYTT ÅR!

9 kommentarer:

Daggdroppe sa...

Gott Nytt År! Fina dukningar, jag gillar ju Mateustallrikarna men äger inga själv, kan inte bestämma mig för varken sort eller färg. // Sofia

Anonym sa...

God fortsättnin på det nya året!

Olivia sa...

Fint!
Du har någonting att hämta på min blogg! Säg till om du inte är intresserad av att lägga ut det på din blogg. Om du inte vill lägga ut det på din blogg så får du gärna skicka det till min e-post istället. Kram // Olivia

Elin sa...

Hittade din blogg häromdagen och fastnade TOTALT! Guud vilken fin blogg du har. Länkade till dig i min blogg, hoppas att det är OK?!
Här kommer jag kika in massor, jag fick sådan inspiration!
Kram Elin

Frida sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Frida sa...

God fortsättning på det nya året!
Du skriver om mycket fina saker, och du verkar verkligen ha ett öga för detta(Men det vet du såklart).Intressant på tv4:s hemsida.

//Frida

Drömlägenheten/Caroline sa...

God fortsättning! Hoppas allt är bra och att nyår var toppen!

Kram Caroline

Anonym sa...

Jättefin dukning! Mmmm, jag älskar Mateus!!

Vilken färg är det på den vita? Är det den vita eller den mera gräddvita? Samlar du på fler färger än grått och vitt? Jag tycker det är så svårt att bestämma vilka färger och sorter jag ska köpa från Mateus och hur många jag ska ta av respektive sort... Hur tänkte du själv när du skulle köpa?

Hoppas du haft en skön helg!!

/Malin M

Designdrömmar sa...

Tack för alla era underbara hälsningar, de värmer verkligen:)

Malin M: Porslinet på bilden är i färgen grått och ljustlinnebeige, jag har inte de vita tallrikarna. Jag har samlat på Mateus porslin ända sedan jag flyttade hemmifrån i mitten på 90-talet så jag har ganska många olika färger och delar. Jag har dock flest av de gråa och beiga och de är också de jag gillar allra bäst. Jag tycker att de är som vackrast med lite färg för då syns mönstret och penseldragen bäst. Men jag hade gärna haft fler färger också, de är ju så fint att blanda och mixa färger.
Önskar dig en underbar vecka!
Kram Åsa