onsdag 7 januari 2009
Tillbaka till verkligheten.
Det känns som att allt stannade upp under de två veckor som gått. Tiden har för en gångs skull inte sprungit iväg. Vi har varit lediga och njutit av att bara ta dagen som den kommer och umgås med familj och vänner. Men nu är vardagen och verkligheten tillbaka igen. Det blev en lite längre paus från bloggen än jag tänkte innan lovet men en välbehövlig en, datorn har inte varit påslagen många stunder de senaste veckorna vilket gör att jag är än mer inspirerad att börja om på nytt igen.
Under dessa veckor har jag hunnit med några turer till Ikea och bl a fyndat min ljuskrona som jag hoppades skulle finnas med på deras rea och det gjorde den med besked 90% rabatt! Bra jobbat Åsa! Jag köpte 1 stor och två små så nu ska de hängas upp och lysa upp vår mörka uteplats på baksidan:) Det blev även lite annat smått och gott från den julrean så till nästa år har jag väldigt mycket nytt att pynta med inför julen. Just nu är jag iof rätt less på allt vad julen innebär men jag vet att det inte kommer att vara så i november när den närmar sig igen. Hoppas att alla ni haft en underbar jul och nyårshelg och att ni hittat tillbaka hit igen!
Nu ska det bli som vanligt här igen med lite fler inlägg och fler bilder från mig. Bilderna ovan är tagna av Polly Wreford och får bli dagens inspiration.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, nu blev jag nyfiken på vad du shoppade på IKEA.. blir det något bildbevis? ;-) Jag tänker varje år att jag ska shoppa julpynt till rean eftersom det burkar reas ut till så bra priser, men efter varje jul har jag aldrig lust att köpa något julpynt eftersom jag är så trött på det.... Men man borde tänka längre än näsan räcker! =)

Jag vill önska dig en god fortsättning på det nya året!!

Varma hälsningar

Malin M

Anonym sa...

Välkommen tillbaka, härliga vårbilder/färger du visar idag :)

Anonym sa...

vilka fina bilder och vilken rea!!!

Lisa sa...

Vilka underbara bilder! Speciellt den översta var som en karamell!

Lisa

Anna- Hundra kvadrat sa...

90 % rabatt! Det kallar jag fynd. Du får visa upp hur det blev.

Vad söt den orange-rosa kudden på bilden var.

http://www.myownhome.blogg.se sa...

Åh de där gamla telefonerna... :) En sådan i rosa var ju riktigt sött! :) Tack för inspirationen!

Kram //Johanna

Lucila sa...

Yes! The best ideas. Excellent blog! Congrats from Brasil