måndag 24 september 2012

MÅNDAG MORGON


Älskar detta lilla vitrinskåp från House Doctor som fått flytta in i mitt kontor då det byttes ut mot ett stort vitrinskåp i vår matsal. Nu får några av alla mina doftljus m m fylla hyllorna. Spegeln på skåpet kommer även den från House Doctor och stolen är en klassiker, Plastic Side Chair designad av Ray & Charles Eames.

Godmorgon!

Jag startar denna morgon vid skrivbordet i väntan på ett telefonsamtal angående några gardiner som ska vara klara för montering idag. Sedan blir det inköpstur till några inredningsbutiker för ett kommande projekt vi ska göra åt ett stort byggföretag. Det blir rätt mycket flängande fram och tillbaka i mitt jobb och jag sitter inte stilla många minuter på en dag. Lite vardagsmotion mao, jag har lite dåligt samvete för att jag aldrig kommer igång med min träning ordentligt men jag har lovat mig själv att det ska ske i september så nu börjar det vara dags att köra igång.
 
Nedan en bild från mitt lilla kontor där jag sitter vid min dator och arbetar när det ges tid för detta, större delen av min arbetstid är jag på språng ute hos kunder och ute i olika bostäder.
 
Fotona tagna av Rickard Larsson

Nej, nu är det dags att fortsätta med mina papper. Ha en underbar dag!

4 kommentarer:

Marie sa...

Jättekul att du börjat blogga igen Åsa. Skrivbordet ser lite likt ut det som stod i Korsträsk, du vet i köket uppe...eller är jag helt ute och cyklar?
Ha det fint!
Kram Marie

Designdrömmar sa...

Hej Marie,
Roligt att du tycker det! Skrivbordet kommer från farmor och farfar från början men stod i pappas kontor när jag växte upp. Nu har det flyttat hit till mitt kontor. Jag tänkte först måla det men beslutade mig för att behålla det i originalskick då det bröt av mot allt svart/vitt vi har överallt.
Kram Åsa

Pia H sa...

Hej!
Jag undrar var du har köpt det lilla vitrinskåpet från houes doctor svart med vit insida? har letat över allt efter detta skåp!blev så glad när jag såg att du har mitt lilla dröm skåp,kommer du i håg vad det kostar?

MVH Pia H

Loran Fabyuel sa...

very informative article you share with us http://www.galaxyessay.com/write-my-essay/