fredag 19 oktober 2012

HÖSTRUSK

Höstrusk och regn ute... brrr vad jag fryser. Sitter och drömmer mig bort mot varmare breddgrader och är så ledsen över att sommaren är slut. Nu är det höst med besked. Hittade lite bilder från i somras då vi hade AW här hemma och längtar tillbaka. Lite gott rosa i glaset och solen i ansiktet var det då. Hösten har iof sin charm den med men just idag visar den sig inte från sin bästa sida. 
Ikväll blir det AW hemma hos en väninna med familj och det blir definitivt inomhus och antagligen med massor med tända ljus osv. Imorgon kommer några vänner på middag och jag har planerat både mat och dukning så jag vet vad jag har att stå i mao, men jag älskar ju sådant så det ska bli en härlig lördag här hemma. Kastanjer är inplockade och de ska få sin plats på middagsbordet hade jag tänkt. Ja, jag får väl visa lite dukningsinspiration här efter helgen kanske, vi får väl se hur det blir när allt är dukat och klart.
 
Innan kvällen ska jag hinna med ett träningspass med PT på gymmet jag börjat på, det är så härligt att komma igång med träningen och kroppen känns lätt och pigg. Vi får väl se hur det känns efteråt dock:)
 
Nu ska jag fortsätta att njuta av denna fredag och jobba på lite så att jag får gå "hem" snart.


 
En bild från ett projekt vi stylade i augusti för Innerstadsspecialisten. Det var så härligt dessa dagar, soligt och varmt och sommaren var fortfarande kvar...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Förstaklassiga bilder, mycket fint.
Vår blogg om Köksblandare

Dag Gustavsson sa...

Tack för tipset om armeringsjärn inomhus! Kom över lite armeringsnät senast jag var på återvinningen. Jag gillar rost helt enkelt, vilket du kan se på min blogg www.dagdrommar.se